Geniu roman sperie marii producatori de ENERGIE ELECTRICA. Gavrilas Gabriel Dumitru a inventat un generator electric care foloseste APA in circuit inchis cu presiune de aer, in Stiinta.

Din nefericire, institutiile statului continua sa ignore oamenii cu potential ai Romaniei. Gavrilas Gabriel Dumitru este un autodidact de exceptie, medaliat cu aur, care locuieste in Onesti. Povestea dansului nu este una tocmai fericita, deoarece Gabriel are probleme de sanatate, iar statul nu face nimic pentru a-l ajuta, scrie magazinuldecase.ro.

Va prezentam mai jos explicatia lui Gavrilas Gabriel, referitoare la generatorul electric.

PUBLICITATE

Esta vorba despre o instalatie de generare a energiei electrice care foloseste apa in circuit inchis cu presiune de aer. Presiunea de aer este data de neutralizarea in apa a unei substante bazice (bicarbonatul de sodiu) de catre o substanta acida (acidul citric) din care rezulta un gaz (dioxidul de carbon) care neavand pe unde iesi, formeaza o anumita presiune de aer pe care instalatia o foloseste pentru a imprima apei, forta necesara invartirii turbinei hidraulice. Apa este urcata (dupa ce a invartit turbina hidraulica) inapoi in vasul de alimentare de catre o pompa de apa care este actionata de o mica parte din energia electrica produsa de catre instalatie. In felul acesta nu este nevoie sa alimentam in mod constant instalatia cu apa.

Inventia lui Gavrilas Gabriel este una revolutionara, deoarece, generatorul de curent NU polueaza iar costurile ”necesare” sunt infime.

In urma cu 2 luni, Gavrilas Gabriel ne-a trimis un mesaj in care este descrisa situatia tragica a dansului.

PUBLICITATE

Draga redactie , sunt Gabriel din Onesti, Bacau si am inventat o instalatie de generare a energiei electrice care nu are nevoie de combustibili pentru a functiona. Am luat medalie de aur la Iasi la EUROINVENT in 2014 dar marea mea problema e ca nu am posibilitati materiale sa o promovez. Am un picior care nu ma mai prea ajuta, am 4 operatii facute si din cauza asta, de mai bine de 3 ani nu am mai gasit de munca. Rugamintea mea ar fi sa ma ajutati cu un articol sau un reportaj, poate asa gasesc pe cineva care sa fie interesat de inventia mea (care pana la urma e una revolutionara). Pe langa asta mai am vreo 20 de alte inventii dar nu am posibilitati sa le mai trimit la OSIM. Am cerut ajutor pe la toate institutele de cercetare din Romania pe care le-am gasit pe internet dar fara rezultat. In speranta unui sprijin cat de mic din partea dumneavoastra, va multumesc anticipat si va transmit salutari cordiale.

Cum e posibil ca statul roman sa nu-i acorde nici cel mai mic sprijin? De ce in Romania nu exista un centru ce cercetare pentru astfel de oameni?

TOATE DETALIILE despre inventia lui Gavrilas Gabriel, pot fi descarcate de aici.

PUBLICITATE

UN LUCRU E CERT. Vom ramane fara genii in Romania, daca institutiile statului continua sa-i trateze cu atat de multa indiferenta.

Daca doriti sa luati legatura cu Gavrilas Gabriel, folositi detaliile de mai jos.

Numar de telefon: 0747562702

PUBLICITATE

Adresa de Email: gabriely20@yahoo.com


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *