27 iunie este o zi extrem de importanta pentru toti credinciosii, intrucat astazi se savarseste pomenirea preacuviosului parinte Samson, facatorul de minuni.

Tot azi este foarte important sa rostim o rugaciune puternica, ce are drept scop iertarea pacatelor, protectia divina si insanatosirea grabnica.

Iata mai jos si textul rugaciunii care se poate rosti in orice moment al zilei:

PUBLICITATE

”Ca la un doctor preaales si rugator bine primit, alergam la dumnezeiasca ta racla, Sfinte Samson, de Dumnezeu inteleptite, cuvioase, adunandu-ne cu dragoste, cu psalmi si cu cantari bucurandu-ne, preaslavim pe Hristos, Cel Ce ti-a dat tie un dar ca acesta de tamaduiri.

In aceasta zi sfanta, alunga, Sfinte Parinte, intunericul sufletului si al cugetului meu si da-mi a vietui ca ziua cu buna cuviinta, implinind poruncile cele mantuitoare.

Odihnindu-se intru tine lumina cea preacurata, te-a facut cu chip luminos parinte cuvioase, cel ce ai luminat pe credinciosi cu stralucirile virtutilor tale.

PUBLICITATE

Curatindu-te pe tine de tina patimilor, cu adevarat te-ai aratat locas curat Preasfantului si Cinstitului Duh, purtatorule de Dumnezeu, parinte; pentru aceea te laudam.

Ca razele soarelui stralucind, lumineaza simtirile noastre cele sufletesti ale celor ce te cinstim si ne rugam tie, ca prin rugaciunile tale sa ne invrednicesti pe noi a fi partasi dumnezeiestii straluciri si roaga-l pe Dumnezeu sa ne ierte pacatele si sa ne arate calea cea dreapta,

Acum si pururea, si-n vecii vecilor,

PUBLICITATE

Amin.”


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *