Afla ce ti-au pregatit astrele pentru acest weekend.

Horoscop Berbec

Petreci mult timp cu familia si cu prietenii apropiati in acest weekend. Reusesti sa-ti reincarci bateriile pentru o noua saptamana.

PUBLICITATE

Horoscop Taur

Nu vrei sa acorzi atentie opiniilor din jurul tau, iar acest lucru va fi in dezavantajul tau. Incearca sa asculti mai mult, scrie fabricatinromania.info

Horoscop Gemeni

PUBLICITATE

Esti mai agitat decat in mod normal in acest weekend. Vrei sa faci totul dintr-o miscare, iar acest lucru iti aduce stres.

Horoscop Rac

Fie ca esti intr-un cuplu sau nu, incepi sa privesti relatiile intr-un mod diferit. Ai mai multa incredere in tine.

PUBLICITATE

Horoscop Leu

Te confrunti cu mult stres si nu prea mai acorzi atentie sanatatii. In acest weekend iti dai seama ca sanatatea trebuie sa fie pe primul loc.

Horoscop Fecioara

PUBLICITATE

Apare un conflict cu o persoana importanta din viata ta. Incearca sa renunti la orgoliu, pentru ca situatia sa poata fi rezolvata.

Horoscop Balanta

Alegi sa petreci mult timp de unul singur in acest weekend. Te concentrezi pe problemele pe care le ai si pe modul in care poti sa le rezolvi.

PUBLICITATE

Horoscop Scorpion

In acest weekend alegi sa iesi din tipare. Incerci lucruri noi si te bucuri de fiecare oportunitate pe care o ai pentru a te dezvolta personal.

Horoscop Sagetator

PUBLICITATE

Apar tensiuni in interiorul familiei. Simti ca nu iti sunt intelese nevoile, insa refuzi sa comunici lucrurile pe care ti le doresti.

Horoscop Capricorn

Vrei sa faci totul pe cont propriu, chiar daca sunt oameni dispusi sa te ajute. Oboseala te prinde din urma.

PUBLICITATE

Horoscop Varsator

Te ocupi de toate responsabilitatile pe care le ai si, in plus, reusesti sa te organizezi astfel incat sa petreci timp si cu persoanele importante din viata ta.

Horoscop Pesti

PUBLICITATE

Starea ta de spirit se schimba de la o ora la alta, de aceea este recomandat sa eviti conflictele. Acorda-ti timp pentru a te ocupa de o pasiune.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *