În fiecare lună, când se apropie perioada ciclului menstrual, doriți să atenuați eventualele dureri pe care vi le provoacă.

Nu încape îndoială că ați recurs la soluții diverse, cum ar fi antispasticile clasice , aplicarea de căldură pe abdomen etc.

Ceea ce nu știți este că există un remediu mult mai atrăgător pentru a trata crampele menstruale. Ciocolata!

PUBLICITATE

Un produs atât de apreciat de la 7 până la 77 de ani care, culmea!, ar acționa într-un mod benefic pentru atenuarea durerilor menstruale.

Practic, moleculele de serotonină și de teobromină conținute în prețiosul “aur” negru participă la difuzarea în corpul nostru a senzației de calm și stare de bine.

În felul acesta, neplăcerile legate de ciclu, în special crampele abdominale care survin cu câteva zile înainte de declanșare sau chiar în timpul lui, vor disparea.

PUBLICITATE

Cu ajutorul unui fitoterapeut, ciocolatierul Marc Widmer din Elveția, a avut ideea originală de a realiza un amestec savuros din 17 ierburi de munte speciale pentru alinarea durerilor de burtă. Tableta sa conține și 60 % cacao.

Optați așadar pentru o ciocolată cu un conținut bogat în cacao, sărac în zahăr și veți observa că efectele pozitive asupra organismului vor fi prezente.

Să sperăm că amatorii de ciocolată vor primi informația ca o veste bună.

PUBLICITATE

Un articol de Ileana Mlădinoiu


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *