Iti mai amintesti de fursecurile bunicii? Aceasta reteta le da o nota moderna! Vrei sa o prepari?

Ingrediente:

100 g faina de migdale

100 g faina de grau

80 g zahar pudra

80 g unt

3 galbenusuri

50 g ciocolata alba

zahar pudra

1. Se pune untul la topit la bain-marie si, intre timp, se amesteca faina de migdale cu zaharul, faina de grau si apoi se adauga untul topit, recomanda fabricatinromania.info.

2. Se adauga si galbenusurile si se amesteca bine cu mana. Se acopera vasul cu un servet si se lasa la rece pentru 30 de minute.

3. Din aluat se rup apoi mici bucati care se modeleaza intre palme si se asaza in tava de copt tapetata cu hartie. Aceste fursecuri se coc 15 minute.

4. Intre timp, se topeste ciocolata alba si, odata coapte si racite, fursecurile se ung cu ciocolata, se lipesc cate doua si se pun pe platoul de servit. Se presara cu zahar pudra.


Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *