Imaginati-va aceasta situatie: aveti o intalnire super-importanta intr-o ora, dar aveti, de asemenea, o durere de cap neasteptata.Sau stati pe scaunul dentistului, iar stomacul dvs. decide brusc sa se razvrateasca.

Aceste probleme enervante va pot strica serios viata de zi cu zi, mai ales daca nu aveti nici un medicament la indemana.

Din fericire, exista o multime de trucuri utile care va pot ajuta sa faceti fata cu acestea si sa obtineti rapid un control asupra corpului dvs.In continuare am ales 12 trucuri utile care pot avea un efect surprinzator asupra corpului tau, scrie wawlist.com.

PUBLICITATE

1. Suflati pe degetul mare pentru a va linisti nervii.

De ce functioneaza : Degetele au un impact direct asupra nervului care controleaza ritmul cardiac. Atunci cand sufli pe ele, va incetiniti ritmul cardiac si scadeti tensiunea arteriala, ceea ce va ajuta sa va linistiti repede.
2. Tineti un creion intre dinti pentru a va stimula starea de spirit.

De ce functioneaza : pastrarea unui creion in gura va va ajuta sa va activati muschii zambetului , care va pot insela creierul si va pot ridica spiritele.

PUBLICITATE

3. Intoarceti gatul gadilind scarpinand urechea.

De ce functioneaza : Cand nervii din ureche sunt stimulati, creeaza un reflex in gat care poate provoca un spasm muscular. Acest spasm muscular poate scuti gatlejul din gat.

4. Opriti reflexul gatului prin strangerea degetului mare stang.

PUBLICITATE

De ce functioneaza : De fapt, este necunoscut daca este vorba de un anumit set de nervi in mana ta sau de o distragere a atentiei pentru creier, dar exista o dovada ca acest truc va poate ajuta.

5. Opriti sangerarile nazale prin apasarea gingiilor superioare.

De ce functioneaza : Se crede ca punerea presiunii asupra gingiilor poate bloca artera care alimenteaza sangele nasului.

PUBLICITATE

6. Inghititi pastilele incapatanate prin inclinarea capului inainte.

De ce functioneaza : daca luati o gura de apa si apoi va inclinati capul inainte in loc de spate, acest lucru va va ajuta sa va ocupati cu greu de inghitit capsulele cu usurinta. In acest caz, capsulele trebuie sa pluteasca si vor fi imediat in spatele gatului.

7. “Treziti-va” bratul prin miscarea capului.

PUBLICITATE

De ce functioneaza : Un brat tingular este adesea rezultatul compresiei nervilor din gat. Deci, daca va slabiti muschii gatului, acest lucru va va ajuta sa eliberati presiunea suplimentara in brat.

8. Preveniti cicatrizarea arsurilor prin apasarea cu degetele impotriva zonei arse.

De ce functioneaza : Aplicarea presiunii usoare cu degetele va aduce rapid zona arsa inapoi la o temperatura normala a pielii si va face mai putin probabila blisarea.

PUBLICITATE

9. Indepartati durerea de cap prin punerea mainilor sub apa rece.

De ce functioneaza : Temperatura rece poate creste circulatia sangelui in tot corpul. Ea functioneaza cel mai bine pe maini, deoarece au multi nervi care sunt conectati direct la creier.

10. Scapati de frica de ace prin tuse.

PUBLICITATE

De ce functioneaza : Tusea poate functiona ca o simpla distragere a atentiei pentru creier. De asemenea, creste instantaneu tensiunea arteriala, ceea ce ajuta la reducerea perceptiei durerii.

11. Faceti ca durerea de dinti sa dispara prin plasarea unui cub de gheata pe spatele mainii dvs. intre degetul aratator si degetul mare.

De ce functioneaza : aceasta parte a mainii este plina de cai nervoase care transporta semnale dureroase in creier, iar temperatura rece este capabila sa blocheze aceste semnale.

PUBLICITATE

12. Scapati de sughit ridicand bratele deasupra capului si intinzandu-va.

De ce functioneaza : Stretching-ul poate reseta efectiv muschii diafragmei si poate opri contractarea involuntara.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *