Primăvara aduce cu sine și preparate culinare light… Vă face cu ochiul un sufleu de brânză cu albul? E gustos și… ține kilogramele departe. Iată ce trebuie să faceți.

Mod de preparare

Pentru a obține un sufleu de brânză cu albuș ca la carte, aveți nevoie de următoarele ingrediente: 1 lingură cu unt, 1 lingură cu făină, 1 ½ ceașcă cu lapte, 150 g brânză rasă, 50 g cașcaval, 6 albușuri, sare, piper, unt pentru uns forma. Pentru început, trebuie să faceți un rântaș alb, dintr-o lingură de făină și o lingură cu unt. Acesta se va stinge cu lapte sau cu smântână cât mai subțire. Când preparatul va începe să fiarbă, se dă la o parte, apoi adăugați brânza rasă și cașcavalul tăiat în bucățele mici. Presărați pună sare, puțin piper sau nucșoară pisată. Amestecați foarte bine cu albușurile bătute spumă, iar ulterior turnați compoziția într-o formă bine unsă cu unt. Urmează să presărați brânză rasă, apoi să introduceți preparatul la cuptor. Lăsați până se rumenește deasupra.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *