Te-ai întrebat vreodată cât timp aloci preparării unei prăjituri, dar și a momentului în care bați albușurile până ajung ceea ce îți dorești? Ai acum la dispoziție cea mai bună metodă pentru a obține o spumă de albușuri mult mai repede decât ai făcut-o vreodată. Iată ce trebuie să faci.

Folosește doar ouă proaspete!

Specialiștii spun că o condiție importantă pentru a obține o spumă ca la carte de albușuri este să scoți ouăle din frigider cu două ore înainte. De asemenea, e foarte important să folosești doar ouă proaspete, pentru că alfel albușul se va bate mai greu. La fel de important de știut este că pentru început mixerul nu trebuie să fie setat la viteză mare, ci doar 40 de secunde. Niciodată să nu pui sare în albușuri înainte să le bați, pentru că va dura mult mai mult procesul. Dar marele secret pentru a bate albușurile în timp record, este să adaugi câteva picături de lămâie înainte să le bați.

Felicia Iederă


Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *