Există cineva căruia să nu-I placă frișca? Cu siguranță, că răspunsul tuturor este nu. Dar pentru a vă bucura de gustul minunat al acestui preparat, e foarte important să știți cum să o pregătiți.

Iată care este cea mai bună metodă de a pregăti frișcă din smântână.

Alege întotdeauna frișcă ce conține 30% grăsime

De la cei mai buni cofetari aflăm că esențial pentru a prepara o frișcă delicioasă este să alegem frișca de găti ce conține 30% grăsime. De asemenea, frișca trebuie ținută la rece, câteva ore la frigider, iar recipientul în care acesta se va bate să fie introdus la congelator înainte cu o jumătate de oră de momentul în care o veți găti.

Pe de altă parte, temperatura camerei în care bați frișca e bine să fie cât mai mică. Atenție! Nu bate frișca mult prea mult pentru că se va tăia, ci oprește procedeul atunci când ea rămâne pe palete. În mometul în care vei pune frișca pe blat, acesta trebuie să fi stat înainte 2-3 ore la frigider, altfel frișca se va tăia.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *