Iti plac bomboanele cu acelasi nume? Stai sa gusti prajitura! O tava nu iti va fi de ajuns!

Ingrediente necesare

Pentru aluat:

6 albusuri de ou

200 g zahar pudra

100 g de faina

100 g nuca de cocos

Pentru crema:

6 galbenusuri de ou

40 g de budinca (vanilie)

400 ml lapte

100 g zahar

250 g margarina

150g zahar pudra

Pentru decor:

30 g de nuca de cocos

20 g ciocolata razuita

Cum se prepara?

Batem albusul de ou cu zaharul pana obtinem o spuma tare Spuma obtinuta se amesteca cu faina si cu cocosul.

Pe o tava de 37×23 cm se pune foaia de copt, iar aluatul se intinde uniform pe ea si adaugam tava in cuptorul preincalzit la 180 C timp de 20 de minute, scrie bucatarianoastra.online.

Pt crema amestecam praful de budinca cu galbenusurile de ou,zaharu tos si laptele si le punem la foc amestecand continuu pana obtinem o crema tare.

Separat amestecam margarina cu zaharul pudra pana ce se face ca o pasta mai spumoasa,compozitia obtinuta se amesteca cu budinca racita.

Crema obtinuta se intinde uniform peste foaia racita,decoram cu cocos si ciocolata rasa si se da la frigider pt cateva ore, se feliaza si se serveste.


Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *