Când vine vorba de dragoste, majoritatea dintre noi avem tendința de a face lucruri gresite, fără să ne dăm seama de asta.

Atât de mulți oameni ajung să rămână blocați în relații toxice, pentru că le este frică să avanseze și se tem să fie singuri.
Mai jos am să trec în revistă, câteva lucruri pe care nu trebuie să le permiți niciodată, în cadrul unei relații. Acestea sunt lucruri pe care prea mulți dintre noi le permitem să se întâmple sau să continue.

O atitudine care încalcă limitele

Dacă cineva trece granițele, în primul rând nu ar trebui să îți fie partener. Limitele tale sunt acolo pentru un motiv și nu ar trebui să fii forțat să le încalci. Cineva care iubește și are grijă de tine îți acordă atenție și îți respectă limitele.

PUBLICITATE

Un comportament care te face să te îndoiești de tine

Dacă cineva te face să te îndoiești, atunci relația e deja încheiată. Acesta este un teren de creștere pentru energiile toxice și ar trebui să ieși la timp!

Un comportament prin care încearcă să controleze ceea ce porți sau faci

Dacă partenerul încearcă să controleze lucrurile pe care le porți și lucrurile pe care le faci, nu este de bine. Va incerca sa te impinga in a deveni persoana pe care si-o doreste el si relatia nu va functiona niciodata.

Un comportament prin care te învinovățește pentru greșelile sale

Dacă partenerul te acuza mereu pentru problemele sau greșelile sale, de ce ar trebui să rămâi cu el? Eliberează-te, cât încă poți.

PUBLICITATE

Refuză să-și asume responsabilitatea

Tu și partenerul tău nu sunteți aceeași persoană. Sigur, s-ar putea să vă susțineți reciproc, dar la sfârșitul zilei trebuie să vă asumați, pe cont propriu, acțiunile.

Scoate din tine ce este mai rău

Dacă persoana cu care ești scoate ce este mai rău în tine, atunci nu ar trebui să fii cu el sau ea. Ar trebui să găsești pe cineva care scoate din tine ce este mai frumos.

Nu-i pasă de sentimentele tale

Dacă nu îi pasă de modul în care te simți sau de felul în care te face să te simți, ai nevoie de cineva care vrea cu adevărat să te facă fericită și este dispus să țină cont de emoțiile tale.

PUBLICITATE

Nu depune efort

Nu trebuie să fii niciodată cu cineva care nu va face eforturi în relație. Ambii parteneri trebuie să depună eforturi!

Profită de tine

Nu îi permite nimănui să profite de tine, căci acea persoană nu te iubește. Oamenii te vor folosi oricum, dar asigură-te că măcar partenerul nu o face.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *