In iulie, baiatul Biancai Brad implineste 14 ani si fanii de pe Facebook ai vedetei au ramas masca atunci cand ea a postat o fotografie cu Luca, de la un concert. Baiatul este mai inalt decat ea acum, insa atunci cand era mic a avut probleme mari de sanatate si Bianca era nevoita sa-l duca mereu la spital.

 

PUBLICITATE

 

„Am momente in care ma emotionez, cand constientizez cat a crecut si cat de binecuvantata sunt, avand asa un copil bun!’, a scris Bianca Brad pe Facebook.

Bianca a mers impreuna cu Luca la un festival de muzica si a postat de acolo o fotografie care i-a emotionat pe fani. „Ce cavaler frumos!’, „Ce-a crescut!’, „Este mai inalt decat tine? Am lacrimi de bucurie, dar si de invidie!’, i-au comentat Biancai prietenii de pe Facebook.

PUBLICITATE

Totul este bine acum si Bianca Brad este foarte fericita, insa in urma cu 12 ani, trecea printr-o perioada extrem de dificila, care i-a lasat rani adanci pentru toata viata. Pierdea o fetita, care i s-a stins in pantece si avea si mari probleme cu Luca, in varsta de doar doi ani atunci. Biancai ii era frica sa plece mai mult de o ora de langa el.

„Cand era mai mic avea probleme de sanatate, cu laringele care i se inflamau si il lasau fara aer. Nu de putine ori am mers cu 200 de kilometri pe ora pentru a ajunge la cel mai apropiat spital. Acum, din fericire, este bine si nu mai are probleme’, spunea Bianca in urma cu cinci ani, scrie viva.ro.

 

PUBLICITATE

 

Ca si cand problemele prin care trecuse nu erau destule, sotul ei, Aurel Fratila a fost incatusat in 2013 si extradat in SUA. A fost eliberat un an mai tarziu, dar povestea lor de dragoste parea ca se afla la final: ‘Relatia noastra ajunsese subreda. Ne-am despartit si nu credeam ca ma mai intorc din drum. In permanenta el a luptat sa ma aduca inapoi’, povestea Bianca la vremea aceea.

PUBLICITATE

Acum, Bianca Brad este foarte fericita si a devenit instructor de pilates. A implinit 51 de ani in ianuarie si arata excelent, fotografiile pe care le posteaza frecvent pe Facebook fiind extrem de apreciate de fanii sai.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *