
Nu esti prima persoana care spune „Eu ce mai gatesc azi?” si, pentru a veni in ajutorul tau, ti-am pregatit aceasta reteta!
Ingrediente
Pentru aluat:
200 g faina
125 ml apa

10 g drojdie
putina sare
o lingura ulei
Pentru umplutura:
300 g telemea
6 oua
2 legaturi ceapa
Pentru copt:
2 linguri seminte de susan
1. Se framanta faina cu drojdia, sarea, uleiul si apa. Apoi, se lasa sa creasca 2 ore, la temperatura camerei.
2. Intre timp, se fierb ouale sa fie tari, se curata si se taie cuburi. Se amesteca usor cu ceapa taiata mai mare si branza faramitata, scrie fabricatinromania.info.
3. Aluatul se divide in doua, se lucreaza o bucata pe masa presarata cu faina si se asaza in tava de copt. Se pune umplutura si se acopera cu restul de aluat. Se coace 40 de minute si, cu 5 minute inainte de a fi gata, se presara semintele de susan.
