Acest tort face parte din categoria celor mai simple deserturi care se prepara fara coacere intr-un timp foarte scurt. Pe cat de simplu, pe atat de gustos, cu textura delicata si gust extraordinar. Acest tort este ideal pentru diminetile cand vrei sa te rasfeti cu ceva delicios. Savurati acest desert minunat cu o ceasca de cafea.

INGREDIENTE

-biscuiti

INGREDIENTE PENTRU CREMA

-1 cutie de lapte condensat

-4 oua

-1 pahar de lapte

-1 pachetel de zahar vanilat

-200 g de unt

INGREDIENTE PENTRU GLAZURA

-4 linguri de cacao

-4 linguri de zahar

-12 linguri de lapte, recomanda bucatarul.eu.

MOD DE PREPARARE

1. Crema. Bateti ouale bine.

2. Adaugati laptele condensat, laptele si zaharul vanilat, amestecati bine.

3. Aduceti masa la fierbere si lasati-o sa se raceasca.

4. Glazura. Amestecati zaharul, cacao si laptele in alta cratita.

5. Gatiti glazura, amestecand continuu.

6. Taiati untul cuburi si bateti-l cu mixerul.

7. Apoi bateti untul impreuna cu crema rece.

8. Tapetati o forma cu hartie de copt.

9. Asezati un strat de biscuiti, ungeti cu crema si repetati straturile pana veti termina biscuitii.

10.Turnati deasupra glazura de ciocolata si dati tortul la frigider peste noapte. Dimineata va veti delecta cu un desert delicios.

Echipa noastra va doreste pofta buna alaturi de cei dragi!


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *