Pe parcursul relatiei, cuplurile intampina foarte multe greutati, din cauza diferentelor de caracter sau de gandire.

Cu toate acestea, fiecare femeie poate fi iubita perfecta in viziunea partenerului, daca indreapta anumite defecte, din cauza carora apar certuri frecvente, scrie divahair.ro.

Iata cum trebuie sa se schimbe fiecare femeie, in functie de zodie, ca sa castige titlul de „cea mai buna iubita”!

PUBLICITATE

Berbec

Ai tendinta de a grabi lucrurile, dar ideal este sa lasi timpul sa decida, pentru ca lucrurile sa decurga natural. In plus, dai dovada de foarte mult egoism, deoarece te gandesti constant doar la nevoile si sentimentele tale, fara a le mai lua in calcul si pe cele ale partenerului. Incearca sa fii mai rabdatoare si empatica, iar certurile nu vor mai aparea.

Taur

PUBLICITATE

Esti o femeie foarte implicata, generoasa si de incredere, care isi ajuta iubitul ori de cate ori acesta intalneste un obstacol, dar dai dovada de un spirit manipulativ exagerat. Pentru ca relatia sa functioneze normal, incearca sa nu mai controlezi fiecare aspect al acesteia si asculta din cand in cand si ce are de spus partenerul.

Cea mai buna zodie in iubire. Ofera tot si nu cere nimic!

Gemeni

PUBLICITATE

Cel mai mare defect al tau este ca nu stii sa apreciezi ce ai pana in momentul in care pierzi totul. Astfel, daca iti doresti ca relatia sa dureze la nesfarsit, nu mai dramatiza din nimicuri, nu mai ridica tonul la fiecare cearta si nu-ti mai rani iubitul cu vorbe dureroase.

Doi oameni care rad si tin inimi in maini

Rac

PUBLICITATE

Se intampla deseori sa te superi din nimicuri si nu stii sa comunici eficient cu partenerul, pentru a rezolva problema. Trebuie sa inveti sa-ti exprimi mai clar sentimentele, nevoile si trairile, pentru ca iubitul sa iti poata indeplini dorintele.

Leu

Iti doresti sa ai control absolut asupra relatiei, doar tu sa iei deciziile, sa planifici si sa impui regulile, dar acest lucru este extrem de daunator pentru bunastarea legaturii amoroase. Pentru a fi iubita perfecta, trebuie sa inveti sa te sfatuiesti cu partenerul inainte de a hotari ceva si sa accepti ca uneori atentia si timpul iubitului pot fi indreptate intr-o alta directie.

PUBLICITATE

Fecioara

Esti o fire agresiva si impulsiva, dar trebuie sa te straduiesti sa vorbesti frumos si calm cu partenerul, pentru a evita situatiile conflictuale. In plus, controleaza-ti spiritul critic, pentru ca persoana de langa tine sa nu se mai simta tot timpul analizata.

Balanta

PUBLICITATE

Uneori devii mult prea dependenta de partener, facand greseala de a-l considera singura ta sursa de fericire. Este ideal sa incerci sa te descurci singura din cand in cand si sa nu mai acorzi atat de multa atentie lucrurilor mici, nesemnificative. In plus, nu te mai gandi constant la cum este vazuta relatia ta din exterior!

Scorpion

Tinzi sa crezi ca partenerul iti apartine si-i intuneci toata libertatea de care are nevoie un om pentru a fi fericit. Acorda mai multa libertate celui de langa tine si nu il mai spiona constant din frica de a fi tradata.

PUBLICITATE

Femeie care gateste si barbat care o saruta pe obraz

Sagetator

Privesti cu foarte multa indiferenta legaturile amoroase, dar trebuie sa inveti sa fii mai sensibila si diplomata. Incearca sa nu mai fii atat de intoleranta cu defectele iubitului si ai grija la modalitatea in care iti exprimi gandurile.

PUBLICITATE

Capricorn

Ofera mai multa atentie relatiei si fa tot posibilul ca planul profesional sa nu mai eclipseze frumusetea legaturii amoroase. Esti o persoana care isi doreste sa progreseze constant, dar acest lucru nu trebuie sa te faca sa ceri de la partener mai mult decat acesta poate oferi.

Varsator

PUBLICITATE

Esti detasata, rece si indiferenta de multe ori, deoarece esti o persoana foarte analitica si ganditoare. Ceea ce trebuie sa inveti este sa gandesti cu inima, nu cu mintea, pentru a nu mai controla absolut tot ceea ce transmiti.

Pesti

Traiesti in lumea ta si consideri ca relatia ta trebuie sa fie ideala, ca in filme. Esti foarte idealista cand vine vorba de partener, lucru care te face sa fii constant nemultumita de acesta. Trebuie sa incerci sa-l apreciezi pentru ceea ce este, nu pentru ceea ce speri tu sa fie!

PUBLICITATE

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *