Potrivit soacrei mele, nu sunt o noră care face prea multe economii.

De ce?

Pentru că în bucătăria mea de fiecare dată vede prosoape noi, perfect curate.

Ea spune că dau prea mulți bani, în zadar, cumpărând prosoape noi de fiecare dată.
Dar eu am un secret. Nu dau, de fapt, banii pe acele prosoape.

Toată lumea știe că în bucătărie ai nevoie de prosoape, în permanență, căci mereu curge ceva.

Detergentii nu reactionează prea bine la toate grăsimile acelea și, în plus, după multe utilizări, prosoapele ajung să aibă un miros „unic”, pe care este dificil să îl scoți.

În vremurile de demult, bunicile noastre fierbeau prosoapele.

Merita munca și răbdarea lor.

Iată de ce rețetă mă folosesc eu!

Prosoapele mele arată perfect, datorită unei rețete complet simple.

Procedează după cum urmează:

• ia un prosop murdar;

• folosește săpun de rufe;

• prosopul trebuie bine umezit, apoi stoarce excesul de apă;

• freacă bine, cu ajutorul săpunului, peste tot;

• pune prosopul într-o pungă de plastic, leag-o și pune-o în cuptorul cu microunde;

• Ține-o acolo un minut și jumătate.

Trebuie să fii atentă, prosopul trebuie să fie fierbinte, atunci când îl scoți.

Utilizează clești sau mănuși.

După aceea, clătește-l bine.

Vei fi surprinsă!

Nici măcar cea mai mică pată nu va mai exista.

Fă la fel și cu restul prosoapelor.

Această metodă se aplică numai țesăturilor naturale.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *