Multe persoane se considera norocoase din nastere, iar acest lucru poate fi complet adevarat, daca ne luam dupa astrologi. Potrivit acestora, unele zodii dau dovada de un noroc iesit din comun, mai ales în luna care urmează.

Să urmărim, asadar, care sunt zodiile cu pricina:

1. Leu

PUBLICITATE

Cea mai norocoasa zodie in luna Mai este Leul, insa, din pacate, nu stie intotdeauna sa aprecieze acest lucru. Viata lor va fi plina de lucruri bune, singurul aspect mai putin norocos fiind cel legat de dragoste, insa si acolo le va merge acceptabil, scrie studentie.ro

2. Gemeni

Norocul ii gaseste pe acesti nativi in luna Mai. Gemenii trebuie sa recunoasca acest aspect si sa profita la maximum de acest lucru.

PUBLICITATE

3. Sagetator

Nici acesti nativi nu stiu ce este acela ghinionul, mai ales in luna Mai. Chiar daca mai au parte si de lucruri mai putin placute, norocul apare din senin si le face viata mai frumoasa. Asadar, vor avea o luna de vis

4. Scorpion

PUBLICITATE

Nu recunosc intotdeauna ca au noroc, insa atunci cand Scorpionii isi doresc ceva foarte mult, norocul le va surade, iar acest lcru nu-i va ocoli in luna Mai.

5. Capricorn

Pentru acesti nativi norocul nu pica din cer, ci prin munca reusesc sa atraga lucrurile bune. Trebuie sa se bucure de asta mai ales in luna Mai.

PUBLICITATE

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *