Cum să faci să ai cel mai bun pește pe masa de Florii? Nimic mai simplu. Cumperi câteva scrumbii și citești rețeta de mai jos. Îți garantăm că ceva mai bun nu ai mâncat niciodată, iar musafirii îți vor mai cere încă o porție în plus.

Mod de preparare

Pentru a obține un preparat care să rămână în sufletul invitaților, ai nevoie de următoarele ingrediente: 4 scrumbii, zeama de lămâie, ulei de măsline, rozmarin uscat, cimbru uscat, pătrunjel verde, sare, piper. Pentru început, trebuie să cureți și să speli bine scrumbiile.

Amestecă zeama de lămâie cu uleiul de măsline, rozmarinul, mărar, sare și piper și unge bine fiecare bucată de pește, atât pe interior cât și pe exterior. Apoi fiecare scrumbie o așezi în mijlocul unei folii de aluminiu pe care ulterior ai uns-o cu ulei de măsline.

Introdu apoi scrumbiile la cuptor și lasă-le aproximativ o jumătate de oră. Scoate apoi tava și îndepărtează cu grijă folia de aluminiu. Pentru un efect maxim, scrumbiile se servesc calde, cu multă zeamă de lămâie și pătrunjel tăiat cât mai mărunt.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *