V-ați plictisit de clasicele preparate de post? Aveți acum la dispoziție o rețetă delicioasă de plăcintă vegană cu legume. O delicatesă pe care nu trebuie să o ratați, sub nici o formă.
Mod de preparare
Pentru a obține această minunăție, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
1 vânătă,
2 cartofi,
1 dovlecel,
1 ceapă,
1 ardei roșu,
1 lingură cu busuioc tocat,
2 linguri cu pătrunjel tocat,
3 linguri cu drojdie,
3 linguri fulgi de ovăz,
3 linguri cu ulei de floarea soarelui presat la rece,
1 lingură cu amidon de porumb,
2 cești cu lapte de soia,
2 căței de usturoi,
1/2 linguriță cu turmeric,
1 linguriță cu sare.
Vânăta, cartofii, dovlecelul, ceapa și ardeiul roșu se taie cubulețe. Pentru a obține blatul, puneți amidonul de porumb în laptele de soia, apoi încorporați fulgii de drojdie și amestecați bine.
Adăugați turmericul și ovăzul, 2 linguri cu ulei, usturoiul zdrobit și jumătate de linguriță cu sare. Amestecați foarte bine până când se omogenizează. Puneți blatul într-o tavă rotunda pe care în prealabil ați uns-o cu ulei de măsline, apoi așezați legumele tăiate deasupra.
Presărați apoi sare, pătrunjel și busuioc. Lăsați la cuptor până se rumenește.
Felicia Iederă