V-ați plictisit de clasicele preparate de post? Aveți acum la dispoziție o rețetă delicioasă de plăcintă vegană cu legume. O delicatesă pe care nu trebuie să o ratați, sub nici o formă.

Mod de preparare

Pentru a obține această minunăție, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

PUBLICITATE

1 vânătă,

2 cartofi,

1 dovlecel,

PUBLICITATE

1 ceapă,

1 ardei roșu,

1 lingură cu busuioc tocat,

PUBLICITATE

2 linguri cu pătrunjel tocat,

3 linguri cu drojdie,

3 linguri fulgi de ovăz,

PUBLICITATE

3 linguri cu ulei de floarea soarelui presat la rece,

1 lingură cu amidon de porumb,

2 cești cu lapte de soia,

PUBLICITATE

2 căței de usturoi,

1/2 linguriță cu turmeric,

1 linguriță cu sare.

PUBLICITATE

Vânăta, cartofii, dovlecelul, ceapa și ardeiul roșu se taie cubulețe. Pentru a obține blatul, puneți amidonul de porumb în laptele de soia, apoi încorporați fulgii de drojdie și amestecați bine.

Adăugați turmericul și ovăzul, 2 linguri cu ulei, usturoiul zdrobit și jumătate de linguriță cu sare. Amestecați foarte bine până când se omogenizează. Puneți blatul într-o tavă rotunda pe care în prealabil ați uns-o cu ulei de măsline, apoi așezați legumele tăiate deasupra.

Presărați apoi sare, pătrunjel și busuioc. Lăsați la cuptor până se rumenește.

PUBLICITATE

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *