Dacă v-ați plictisit de mâncărurile tradiționale și simțiți nevoia de un produs deosebit, puteți opta pentru un delicios humus. Se prepară foarte repede și satisface toate gusturile.

Mod de preparare

Pentru a obține pasta de humus, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

500 g năut,

sucul a 2 lămâi,

100 ml ulei,

4 căţei de usturoi,

3 linguri cu pastă de susan (tahini),

pătrunjel.

Aveți grijă să puneți năutul în apă rece cu o seară înainte.

A doua zi trebuie să-l scurgeți de apă și să îl puneți la fiert.

Când observați că boabele s-au înmuiat, scurgeți și mixați din nou.

Ulterior adăugați sucul de lamâie si uleiul în timp ce se continuă mixarea, apoi usturoiul pisat.

Pentru a arăta bine, puneți pasta pe o farfurie și faceți câteva sanţuri la suprafaţă, une puneți puțin ulei.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *