De când s-a operat și a scăpat de kilogramele în plus, îndrăgita Teo Trandafir are mare grijă la ce mănâncă. Iată ce dietă a adoptat vedeta pentru a-și menține silueta.

Întotdeauna ciorbă la prânz

De când și-a micșorat stomacul, Teo Trandafir e mai atentă ca niciodată la modul în care hrănește. Iată cu ce se hrănește vedeta: „Eu nu respect orele de masă, pentru că nu am cum. Puţini ştiu că dimineaţă pun în gură doar două feliuţe mici de pâine, iar la prânz o ciorbă o descânt în… două ore!

Dimineaţă, mănânc acelaşi lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva. Întotdeauna, îmi pun pe farfurie două feliuţe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluţă şi o apişoară şi gata. Uneori, mai aştept la pomană, poate mă mai cheamă şi pe mine cineva, să mănânc o… jumătate de biscuit!”.

Pe de altă parte, prezentatoarea a afirmat că mai consultă din când în când medici esteteticieni, dar nu are alte ritualuri de frumusețe. Teo Trandafir a suferit o pancreatită gravă în anul 2011, iar doi ani mai târziu, a făcut operația de micșorare a stomacului.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *