Nu există gospodină care să nu-și dorească să pregătească cel mai bun aluat, pentru ca în final să-i rezulte prăjituri delicioase. Aveți acum la îndemână cele mai bune soluții pentru un aluat cu adevărat perfect.

Frământați aluatul pentru foietaj de mai multe ori

Potrivit specialiștilor, dacă aveți de gând să pregătiți un aluat preparat cu drojdie de bere, aveți grijă să nu se lipească, iar pentru asta folosiți când frământați vase din plastic pe care le ungeți cu puțin ulei.

PUBLICITATE

În cazul în care vă hotărâți la un aluat pentru foietaje, trebuie să frământați de mai multe ori, și să păstrați la frigider jumătate de oră între frământări. Un alt secret este să folosiți în loc de unt osânz de porc, dată prin mașina de tocat carne, iar pentru ca aluatul să nu fie gras, puneți un pahar cu vin alb.

De asemenea, puneți puțin coniac în prăjituri pentru ca acestea să aibă un gust mai bun și tăiați totdeauna aluatul folosind un cuțit cu vârf ascuțit, pe care îl umeziți în apă. Pentru ca biscuiții să nu fie prea uscați, trebuie să îi acoperiți cu un șervet pe care l-ați stropit ulterior cu con iac sau ro m.

Felicia Iederă

PUBLICITATE

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *