Există multe moduri de a defini cât de magic poți fi. Una dintre variante este este astrologia. Semnul Zodiacal poate spune multe despre tine, mai ales când vine vorba de ceea ce îți place și de modul în care personalitatea ta este predispusă la anumite tipuri de magie.

Tipurile de vrăjitoare pot fi clasificate în funcție de semnele zodiacale, deoarece poziția Soarelui în Diagrama Natală arată energia nou-născutului.

Cercul Zodiacal și tipurile de vrăjitoare

Citește mai jos ce tip de vrăjitoare ești, în funcție de semnul zodiacal!

PUBLICITATE

# Berbec: Vrăjitoarea sângelui

Vrăjitoarele născute sub semnul Berbecului sunt binecuvântate cu abilitatea de a arunca vrăji puternice, de a îmblânzi curenții de energie. Ele nu au nevoie de mult pentru a-și împuternici magia, ci doar de pasiunea lor pentru foc!

Acest lucru vine din faptul că primul semn al Zodiacului este de Foc. În sângele Berbecilor, valurile de energie sunt gata să aprindă pasiunile.

# Taur: Vrăjitoarea elf

Vrăjitoarele născute sub semnul Taurului sunt foarte bine înzestrate cu puterea Pământului și a Naturii. Ele explorează cu bucurie și exploatează puterile plantelor și, mai ales, puterile genului lor.

PUBLICITATE

Primul dintre Semnele Pământului ascunde toată puterea naturii în el. Femeile Taur au această abilitate magnifică de a face totul fertil, ca și înflorirea florilor. Aceasta este puterea reală a Elfilor. Aduc viața naturii peste tot în jurul lor.

# Gemeni: Vrăjitoarea energiei

Vrăjitoarele născute sub semnul Gemenilor au o abilitate naturală de a simți schimbările în nivelul energiei din jurul lor. Ele au o intuiție extrem de sensibilă și pot trimite și primi cu ușurință energie trecutului, prezentului și viitorului.

# Rac: Vrăjitoarea din bucătărie

Vrăjitoarele născute sub semnul Racului sunt predispuse să-și lucreze magia în interiorul bucătăriei, prin valorificarea energiei furnizată de proviziile de origine vegetală, cum ar fi alimentele și remediile.

PUBLICITATE

# Leu: Vrăjitoarea descântecelor

Vrăjitoarea născută sub semnul Leului au o capacitate naturală de a atrage atenția celorlalți, făcându-i iluzioniști extrem de talentați. Ele pot hipnotiza cu ușurință oameni / animale și îi pot fermeca.

Dintre toate tipurile de vrăjitoare, Leul este binecuvântat de Soare.

# Fecioara: Vrăjitoarea vrăjitoarelor

Vrăjitoarele născute sub semnul Fecioarei sunt extrem de puternice în practica magică, atât timp cât rămân concentrate. Ele tind să-și inventeze propriul sine magic în tăcerea Naturii, fie că este vorba de pădurile verzi sau de mările liniștite de smarald.

PUBLICITATE

# Balanța: Vrăjitoarea muzicii

Vrăjitoarele născute sub semnul Vieții sunt binecuvântate de inspirație și de obicei sunt extrem de talentate în arte și meserii. Balanțele pot să compună cu ușurință vrăji și chiar să le cânte, împuternicind vibrațiile lor magice.

# Scorpion: Vrăjitoarea nocturnă

Vrăjitoarele născute sub semnul Scorpionului se simt inspirate și „iluminate” în timpul miezului nopții, când predomină liniștea și întunericul. Nu confunda întunericul cu răul.
Ceea ce este ascuns și secret le aprinde curiozitatea și le trezește instinctele puternice. Ele au această abilitate uimitoare de a fi cele mai înțelepte dintre semnele zodiacale.

# Săgetător: Vrăjitoarele Tunetului

Vrăjitoarele născute sub semnul Săgetătorului sunt copiii lui Zeus / Jupiter / Thor. Ele au o mare capacitate de a dirija un curent de energie foarte concentrat și orientat către ceea ce doresc. Sunt înțelepte și corecte și pot arunca cu adevărat o magie puternică.

PUBLICITATE

# Capricorn: Vrăjitoarea Verde

Vrăjitoarele născute sub semnul Capricornului sunt cele care își pot afirma la fel de ușor poziția magică atât în natură, cât și în Teritoriul Urban, în același timp. Ele pot folosi puterea naturii și o pot îndruma în cariera și viața de zi cu zi.

# Vărsător: Vrăjitoarea Stelelor

Vrăjitoarele născute sub semnul Vărsătorului sunt foarte potrivite cu planetele și stelele. Odată ce se uită spre cer, noaptea, știu că fac parte din ceva mai măreț.

# Pești: Vrăjitoarea din basme

Vrăjitoarele născute sub semnul Peștilor se pot amesteca cu ușurință cu Lumea Basmelor și pot depăși planul fizic. Aceste vrăjitoare dulci pot invita cu ușurință zâne în viața lor și pot stabili o legătură fermă și fructuoasă cu spiritul naturii.

PUBLICITATE

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *