În zilele noastre, căsătoria este adesea recunoscută ca un diagnostic psihiatric, dar este totuși o stare vitală pentru majoritatea omenirii.

Toată lumea trăiește o stare de spirit minunată în prezența unei persoane dragi, cu toate acestea câțiva reușesc să nu piardă atracția din cauza așteptărilor personale eșuate, jena narcisistă sau lipsa de energie necesară pentru a susține legătura emoțională prelungită cu cealaltă persoană.
Fiecare semn zodiacal are mai multe aspecte unice, de aceea este foarte important să observăm care este modalitatea prin care fiecare dintre noi se poate îndrăgosti și, în plus, cum să rămânem îndrăgostiți.

Iată un ghid pentru toate semnele zodiacale!

PUBLICITATE

Apă: Rac, Scorpion, Pești

Principiul unui țărm sigur

Auto-armonizarea este importantă pentru semnele de apă, de aceea înainte de a naviga în profunzimea sentimentelor ar trebui să ai o „plută” rezistentă. Nu este bine să sari în ape tulburi, deoarece fundul mării poate fi superficial.
În timp ce te îndrăgostești, este foarte bine să ții cont de propriile granițe. Este vital să nu lași personalitatea celuilalt să te acapareze, chiar dacă pare o perspectivă tentantă, este ca și cum te-ai lăsa dus de valurile mării.

Foc: Săgetator, Leu, Berbec

Principiul strălucirii

Focul începe cu o scânteie. Când intri în viața cuiva, fii atent să nu arzi o parte din tine.
Există mai multe șanse să salvezi conezxiunea dintre tine și partener, dacă direcționezi energia flacării cosmice nu asupra persoanei, ci asupra mediului înconjurător, pentru a fi mai caldă pentru relația voastră.

Aer: Vărsător, Balanță, Gemeni

Principiul aripilor relaxate

Zborul printre nori este bun pentru sinele tău interior, cu toate acestea nu și pentru o persoană care se dovedește a fi aproape de tine și poate că nu îi place să zboare.
Uneori este bine să te lași dus de val și să eviți punctl tău de vedere, atât de personal. Ascultă și părerea partenerului.

PUBLICITATE

Pământ: Fecioară, Taur, Capricorn

Principiul unui pas atent

A fi atent când te îndrăgostești de cineva este o nevoie pentru tine. Îți vine să intrii în pământ atunci când principiile tale nu se potrivesc cu lumea acelei persoane misterioase pe care o cauți cu disperare și, mai târziu, regreți acest pas deoarece existau de fapt multe părți frumoase ale unirii voastre.
Ele nu pot fi văzute de pe Pământ sau când vă aflați la începutul călătoriei voastre, dar le simți când ești singur, în zona ta de confort.
Pentru a menține conexiunea în siguranță, departe de acțiunile impulsive, este important să îți amintești de celelalte părți invizibile ale tale.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *