Zanele nu sunt doar niste personaje din povesti si desene animate, ci chiar exista printre noi, insa nu oricine reuseste sa le vada cu ochiul liber. Trebuie sa iti deschizi inima pentru a putea sa descoperi femeile speciale din jurul tau. Uneori, nici macar ele nu stiu ca au puteri miraculoase in interiorul lor.

Afla care sunt zanele zodiacului si ce le face pe aceste native atat de speciale!

Zanele zodiacului: fac minuni fara bagheta si praf magic!

PUBLICITATE

Taur

Reprezentanta acestei zodii face adevarate vraji in bucatarie, altfel nu ne inchipuim cum de ii ies toate preparatele atat de delicioase. Sigur tine in sortul ei de bucatarie o potiune care ii transforma toate mancarurile in ceva spectaculos. Nu ar trebui sa te surprinda nici daca ar sti sa prepare niste licori magice pentru iubit. Nu degeaba reprezentantii sexului opus sunt innebuniti dupa ea. Este suficient sa o priveasca o data in ochi, ca sa nu o mai uite niciodata in viata lor, scrie divahair.ro.

Rac

PUBLICITATE

O alta nativa a horoscopului cu puteri de zana este si cea nascuta sub influenta zodiei Rac. Daca ai una in viata ta, te poti considera norocoasa, fiindca te va proteja mereu. Este ca un inger pazitor pentru cei din jurul ei. Sare in sprijinul lor de fiecare data cand au o problema si face adevarate minuni pentru ei. Parca ar avea o bagheta magica pentru zambete, altfel nu reusim sa intelegem cum de reuseste in doar cateva secunde sa alunge norii tristetii de pe chipul lor.

Scorpion

Si in zodia Scorpion se nasc femei cu puteri magice. Ele reusesc sa citeasca gandurile celor din jurul lor destul de bine. Intuitia le spune cand cel din fata lor incearca sa le duca de nas. Poate ca nu vor reactiona in niciun fel la inceput, dar nici nu se vor lasa manipulate in continuare. Vor astepta momentul potrivit pentru a actiona. Nu ar trebui sa ne mire daca, atunci cand vor fi calcate pe coada, vor scoate bagheta si il vor transforma pe inamic intr-o necuvantatoare hidoasa. Asadar, gandeste-te de doua ori inainte sa le superi.

PUBLICITATE

Varsator

Nu trebuie sa stai prea mult pe ganduri pentru a-ti da seama ca femeile din zodia Varsator sunt unele dintre zanele horoscopului. Oricine isi poate da seama ca ele nu par de pe aceasta lume si ca au ceva magic in firea lor. Modul lor de a actiona in viata este cu totul diferit fata de cel al oamenilor din jur. Lucrurile si situatiile care ii pun in pericol pe altii le ajuta pe ele. Totul ca si cum ar putea sa ghiceasca din timp exact ce se va intampla. Nu sunt niciodata prinse pe picior gresit. Doar o zana ar putea sa aiba aceasta abilitate.

Zanele zodiacului sunt femei cu puteri exceptionale, asa ca nu ar trebui sa te pui rau cu ele. Desi nu au inclinatii distructive, isi pot schimba firea atunci cand sunt suparate.

PUBLICITATE

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *