Pentru acest desert delicios, ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
24 piscoturi
500 g crema mascarpone
4 linguri zahar
4 oua
4 portocale
6 linguri cafea espresso
ciocolata neagra
Mod de preparare:
1. Pentru inceput, separam albusurile de galbenusuri. Batem cu ajutorul unui mixer albusurile pana obtinem o crema de densa ce isi mentine forma.
2. Adaugam 2 linguri de zahar si amestecam foarte bine.
3. Batem galbenusurile cu ajutorul unui mixer.
4. Adaugam 2 linguri de zahar in galbenusuri si amestecam foarte bine.
5. Amestecam crema mascarpone cu galbenusurile pregatite anterior.
6. Adaugam spuma de albusuri peste crema de galbenusuri si amestecam cu grija intr-o singura directie.
7. Pentru a forma prajitura, inmuiem jumatate din piscoturi in cafea si le adaugam intr-o tava. Tapetam cu un strat de crema iar la final adaugam felii de portocala. Procedam la fel cu al doilea strat.
8. Decoram cu ciocolata neagra data prin razatoare. Se tine la frigider 2-3 ore inainte de servire.
Pofta buna!