Emoții, pasiune, fluturași în stomac. Pentru toată lumea, iubirea e cel mai frumos lucru, pentru care merită să lupți până la sfârșit. Oare cum văd nativii zodiilor dragostea…

Taurul nu suportă îndoielile

Pentru nativul Berbec, a iubi înseamnă a arăta acest lucru, nu doar a spune, lucru pe care îl și dorește. Din păcate însă, Berbecului îi place să aibă ultimul cuvânt, iar acest lucru nu e tocmai potrivit într-o relație de iubire.

PUBLICITATE

Pentru Taur, a iubi înseamnă a avea siguranță dar și detestarea îndoielilor.

Cine are o relație cu un Geamăn va trebui să învețe să comunice cu acesta, iar cine iubește un Rac va fi foarte fericit pentru că are lângă el o persoană care îi demonstrează că iubirea adevărată poate dura veșnic.

Cât îi privește pe Lei, acestora le place să-și alinte partenerul cu cadouri și gesturi romantice, în schimb Fecioarele vor analiza totul în cel mai mic detaliu în iubire.

PUBLICITATE

Balanțele vor păstra totdeauna armonia și pacea într-o relație de iubire, iar Scorpionii au nevoie de încredere ca să arate că sunt îndrăgostiți cu adevărat.

Iubitul Săgetătorului trebuie să fie în primul rând prietenul cel mai bun, iar Capricornii își vor construi totdeauna o relație de iubire bazată pe traditionalism.

Vărsătorilor le place prea mult să filozofeze în iubire, iar Peștii văd iubirea ca pe cea mai frumoasă formă de artă.

PUBLICITATE

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *