O femeie poate să-ți permită o perioadă promisiunile false, scuzele nejustificate și minciunile, dar când i-a ajuns, nu îți va mai da altă șansă.

O femeie care iubește din inimă, este dispusă și pregătită să-și sacrifice propria fericire, nevoile și prioritățile, pentru persoana iubită.

O femeie care iubește cu sinceritate profundă și fără egoism este dispusă să facă totul pentru oamenii dragi din viața ei.

PUBLICITATE

Pentru că este în natura femeilor să iubească în acest fel. Este în natura femeilor să aibă compasiune, să fie generoase și iubitoare. Este în natura lor să fie fragile, dar și puternice și rezistente.

Prin urmare, amintește-ți: Odată ce o femeie vede că nu îi sunt apreciate compromisurile, nu se va mai gândi de două ori și va pleca.

Pentru că toți oamenii au o graniță. Iar atunci când cineva o încalcă, nu mai merită iertarea.

PUBLICITATE

Poate crezi că dacă vei observa că vrea să te părăsească, vei reuși să o convingi să rămână cu tine, oferindu-i complimente și spunându-i cuvinte dulci.

Nu este așa de ușor, amice.

Pentru că are respect față de sine. Are demnitate.

PUBLICITATE

Nu îți va permite să o mai calci în picioare, nu îți va permite să îți mai bați joc de sentimentele ei.

Așa cum am spus, ea îți poate oferi multe șanse. Te poate ierta de nenumărate ori.

Și știi că nu face asta pentru că este naivă sau proastă. O va face pentru că te iubește din inimă. Te iubește cu fiecare parte a ei și crede că meriți.

PUBLICITATE

Ea crede că te vei schimba.

Dar, după cum am spus, toată lumea are limite și odată ce aceste limite sunt încălcate, nu există cale de întoarcere.

Inima ei ar putea suferi și sufletul ei ar putea să plângă, dar o va face, te va părăsi, pentru că își cunoaște valoarea și își respectă propriile limite.

PUBLICITATE

Nu îți va mai permite să o tragi în jos sau să o forțezi să trăiască o viață pe care nu o merită. Nu va permite ca toxicitatea să-i ruineze fericirea și să-i distrugă speranțele.

Ea iubește și se respectă suficient pentru a recunoaște că viața ei este mult mai bună fără tine.

Prin urmare, ea va renunța la tine și se va concentra pe viitorul ei. Un viitor în care tu nu ai loc. Un viitor în care se va simți fericită, împlinită și cu totul alta.

PUBLICITATE

Un viitor în care va fi cu cineva care va ști cum să o trateze și să o iubească. Cineva care va ști cum să o prețuiască și să o aprecieze. Cineva care îi va cunoaște sufletul și valoarea.

Cineva care nu va avea nevoie de o a doua șansă pentru a fi cu ea.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *