Sigur că femeile trebuie iubite și răsfățate. Dar totuși, există doamne care par să facă multe lucruri necontrolate. Despre cea mai bună și cea mai rea zodie feminină, aflați de la binecunoscutul numerolog Mihai Voropchievici.

Săgetoarele, cei mai duri critici

Chiar dacă sunt primele în a vă sprijini când aveți nevoie, doamnele din Săgetător sunt și niște critici extrem de duri. Au o mare încredere și indiferent ce s-ar întâmpla, sunt fidele unei persoane.

PUBLICITATE

Timide la început, femeile din Pește trebuie să aștepte o vreme până ce va descoperi că omul de lângă ea chiar o merită. Extrem de sensibile, acestea nu vor face rău niciodată, iar dacă au greșit, vor fi primele care-și vor cere scuze. Femeile din Capricorn sunt cele care domină într-o relație iar pentru ele contează cel mai mult cei pe care îi iubesc.

Sunt însă greu de citit pentru că ascunde ceea ce simt. Balanțele sunt cele care vor face mereu orice e posibil ca să fie fericite și vor evita conflictele într-o relație. Atenție însă! Nu le răniți pentru că veți auzi cuvinte care nu vor fi tocmai plăcute.

Gemenii acordă greu a doua șansă

PUBLICITATE

Fericite și vesele pe o parte și triste pe de altă parte femeile din Gemeni sunt cele care acordă cu greu cea de-a doua șansă, în timp ce doamnele din Vărsător gândesc mereu mai mult decât ar trebui.

Leoaicele își aleg mereu partenerii nepotriviți, iar Răcoaicele au cea mai mare încredereîn propria persoană. Dintre toate zodiile, nativele zodiei Taur au mereu viața liniștită, așa că trebuie să se îndrăgostească mult prea tare pentru a se putea îndrăgosti.

Felicia Iederă

PUBLICITATE

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *