Simțiți nevoia unui dulce cu totul deosebit? Aveți acum la îndemână rețeta unei prăjituri senzaționale, al cărei gust nu îl veți uita așa ușor: prăjitură cu brânză.

Mod de preparare

Pentru a obține această delicatesă, aveți nevoie de următoarele ingrediente: 500 g brânză de vaci, 450 g smântână, 100 g unt la temperatura camerei, 8 ouă, 7 linguri cu făină, 7 linguri cu zahăr, 1 plic praf de copt, coaja rasă de la o lămâie.

Optional: stafide, fructe, nuci

Unt pentru tapetare

Dulceață de caise pentru servire

Zahăr pudră

Pentru început, se va încălzi cuptorul. Puneți ingredientele într-un vas, în ordinea descrisă mai sus, apoi aveți grijă să amestecați foarte bine pentru a putea obține o compoziție ca o spumă. Ulterior, turnați preparatul într-o tavă pe care o tapetați cu unt și așezați aluatul uniform, având grijă să eliminați aerul din acesta. Se lasă la copt în jur de o jumătate de oră. E cu adevărat delicioasă!

Felicia Iederă


Loading...
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *