
De ce să alegem preparate sotisfisticate care ne pot face rău în detrimentul unei porții delicioase de spaghete cu smântână? Cu siguranță, după ce veți face această rețetă, o veți repeta mereu.
Mod de preparare
Pentru a obține niște spaghete cu smântână absolut senzaționale, aveți nevoie de următoarele ingrediente: 500 g spaghete din grâu dur, 3 linguri cu ulei, 3 căței de usturoi, 200 g smântână grasă, o cană cu supă de pui, 200 g brânză grasă rasă, sare si piper negru, o linguriță rasă cu nucșoară, o linguriță cu cimbru uscat, pătrunjel proaspăt sau frunze de arpagic.

Puneți pastele la fiert într-o oală mare conform instrucțiunilor. Scurgeți apa, dar păstrați o cană cu apa în care au fiert. Atenție! Nu spălați și nu clătiți pastele! Într-o tigaie, puneți ulei și usturoi mărunțit și lăsați la călit un minut, apoi adăugați cimbrul, nucșoara și la final smântâna, apoi supa de pui și jumătate din apa în care au fiert pastele. Când sosul ajunge la punctul de fierbere se adaugă spaghetele și se amestecă până când acestea sunt acoperite cu sos. Se adaugă apoi sare, piper și brânza rasă. Se servește cu pătrunjel sau arpagic tocat.
Felicia Iederă
