De ce sa ii servim la fast food-uri cand putem sa mi-i preparam in bucatariile proprii?

Poate va incumetati sa incercati aceasta reteta de burger delicios, pentru orice pofticios, spune a1.ro.

Ingredientele necesare sunt

6 chifle

1 kg de carne de vita tocata

25 g de boia dulce

50 g sos barbeque

150 g parmezan ras fin

o salata creata verde

5 rosii mari

3 cepe rosii

10 castraveti murati

400 g maioneza

20 g ketchup

o legatura busuioc

3 legaturi patrunjel

800 g cartofi

o capatana usturoi

30 ml otet

Sare

piper

50 g chilli fulgi

300 ml smantana lichida

6 felii de branza cedar

50 g cascaval ras

100 ml ulei de masline

Mod de preparare

Carnea pentru burger se condimenteaza cu sare, piper, boia, sos barbeque si se tine la frigider minim 30 de minute.

Apoi se scoate, se formeaza burgerii si se prajesc pe plita bine incinsa.

Se adauga branza cedar, gouda, cascaval, maioneza. castravetii murati cu patrunjel se pune o baza la burger apoi se pune salata dantela, rosii, ceapa, ketchup ( gen calipso).

Se rumenesc pe plita chiflele gare se ung in prealabil cu putin unt.

Se adauga carnea preparata, apoi salata, rosiile si ceapa, feliate si sos de barbeque.

Se prepara, pe foc, un sos din smantana lichida cu branza cedar, sare, piper, chilli, gouda si se pune in sosiera alaturi de preparat.

Din usturoi, patrunjel, maioneza, otet, se prepara un sos care se pune in alta sosiera langa cartofii prajiti si condimentati cu usturoi, busuioc si rozmarin.

Pofta buna!


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *