Te gandesti deja la ce vei pune pe masa de Craciun?

Iata un aperitiv delicios, rapid de preparat, cu care sa impresionezi pe toata lumea.

Ai nevoie de

PUBLICITATE

9 oua

25 g unt

3-4 ficatei de pasare

PUBLICITATE

10-12 masline verzi

o lingurita de mustar

cateva fire de patrunjel verde

PUBLICITATE

sare

piper

masline verzi si negre

PUBLICITATE

cateva fire de arpagic sau ceapa verde

Mod de preparare!

Intr-o oala cu apa si un praf de sare, se pun la fiert 8 oua. Se lasa sa fiarba bine, aproximativ 10 minute. Se trec apoi printr-un jet de apa rece si se curata de coaja.

PUBLICITATE

Ouale fierte se taie in doua, iar galbenusurile fierte se scot usor si se pun intr-un castron. Se paseaza cu o furculita si se freaca cu untul si un galbenus crud. Se adauga ficateii fierti si maslinele verzi taiate cubulete. Se potriveste la gust cu sare, piper, mustar si patrunjel verde tocat marunt.

Se umplu albusurile cu aceasta compozitie si se orneaza cu masline si cateva fire de arpagic. Se asaza pe un platou si se servesc la aperitiv.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *