Un vechi proverb spune că nu poți scăpa de vicii decât dacă renunți la încăpățânare și ai voință. Chiar și așa, de mare folos celor care au aceste probleme este o rugăciune cu totul deosebită, aducătoare de mari reușite.

Amintiți-vă de slăbiciuni

Potrivit specialiștilor, pentru a scăpa de viciile care vă fac viața un calvar, este foarte important să vă amintiți mereu de slăbiciunile dumneavoastră, să conștientizați importanța scopului propus și să creați singuri un sistem de premiere.

“Preaiubite Doamne Dumnezeule, Duhule Sfânt şi voi îngerilor,

PUBLICITATE

Ştiu că poftele mele către patimi şi vicii sunt de fapt o aspiraţie către iubirea divină. Vă rog, ajutaţi-mă să simt că sunt plin de iubirea Voastră veşnică. Doresc să înlătur orice temeri care m-ar putea împiedica să conştientizez iubirea Voastră. Vă rog să îndepărtaţi de mine credinţele, convingerile, tiparele, sentimentele şi gândurile care mi-ar putea declanşa pofte le.

Călăuziţi-mă, Vă rog, către oameni, situaţii şi experienţe care îmi întăresc hotărârea de a trăi fără patimi şi vicii. Las toate poftele şi năzuinţele mele în seama Ta, Doamne Dumnezeule, şi Te rog să-mi trimiţi îngerii Tăi care să mă înconjoare cu lumina sănătăţii şi a păcii. Te rog să mă ajuţi acum şi întotdeauna.

Amin”.

PUBLICITATE

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *