Oamenii pleacă mereu…

Unii oameni pleacă treptat

Ei încep să creeze o distanță fizică, psihologică și emoțională. Ei nu mai petrec timp cu tine și nu mai încearcă să te vadă. Nu îți mai scriu „Mă gândesc la tine” sau „Mi-e dor de tine”.

Nu îți mai spun cum a fost ziua lor sau ce se întâmplă în viața lor. Încet, dar sigur, devin străini.

PUBLICITATE

Pare că au trecut ani, dar de fapt au trecut doar câteva zile. Din când în când, devine greu pentru inima ta, iar apoi îți dai seama că l-ai pierdut definitiv.

Unii oameni pleacă brusc

Poate că vor dispărea din rețelele de socializare, își pot schimba numărul de telefon, se pot muta într-un alt oraș.  Totul pare normal, dar te trezești într-o zi, dar el sau ea nu mai este. Nu te avertizează. Ești surprins de plecarea lor. Și ai nevoie de timp să te obișnuiești cu faptul că au plecat, că nu se vor întoarce.

Oamenii pleacă prea repede. Oamenii pleacă fără explicații. Oamenii ne părăsesc cu cruzime.

PUBLICITATE

Unii oameni pleacă fără să plece

 Se transformă în fantome. Pur și simplu nu mai observi existența lor. Sufletul și corpul lor sunt în diferite dimensiuni. Nu simți această goliciune, dar o vezi. Și devine o realitate.

Unii oameni pleacă prin schimbare

Ei devin cei care nu au fost niciodată promiși. Nu îi mai recunoști. Simți că ceva s-a pierdut, dar nu-ți poți explica, pentru că de fapt nu l-ai pierdut pe el sau pe ea, dar acea persoană care a fost nu mai este.

Și este nevoie de timp pentru a o accepta, pentru că nu se va schimba niciodată.

PUBLICITATE

Pentru că uneori oamenii pleacă din viață.

Oamenii pleacă mereu. Este doar o chestiune de timp…

Acești oameni schimba cursul poveștii tale, te împing afară din zona de confort și îți deschid ochii pentru ceva ce nu ai observat până acum.

Uneori, despărțirea este exact ceea ce ai nevoie pentru a realiza un progres în viață.

PUBLICITATE

Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *