În prima zi, Dumnezeu a creat câinele și Dumnezeu a spus: „Stai toată ziua la ușa casei și latră la toți cei care trec prin față ta. Eu voi face ca viață ta să dureze 20 de ani. Câinele a spus: „Este prea mult timp doar pentru a lătra. Da-mi 10 ani și eu îți dau înapoi ceilalți 10 ani.”

Dumnezeu a fost de acord…

În a două zi, Dumnezeu a creat maimuța. Dumnezeu a spus: „Înveselește oamenii, fă trucuri și fă-i să râdă. Eu voi face ca viață ta să dureze 20 de ani.” Maimuța a spus: „Să fac trucuri timp de 20 de ani. Nu cred că pot. Câinele ți-a dat înapoi 10 ani, nu? Asta voi face și eu, îmi ajung 10 ani.”

Și Dumnezeu a fost din nou de acord…

În a treia zi, Dumnezeu a creat vaca. „Trebuie să mergi la câmp, să stai sub razele puternice ale soarelui, să faci viței și să dai lapte pentru stăpânul tău. Eu voi face ca viață ta să dureze 60 de ani.” Vaca a spus: „O viață destul de grea pe care vrei să o trăiesc timp de 60 de ani. Lasă-mi 20 de ani și eu îți voi da înapoi cei 40 de ani.”

PUBLICITATE

Și Dumnezeu a fost din nou de acord…

În a patra zi Dumnezeu a creat omul. Dumnezeu a spus „Mănâncă, dormi, joacă-te, căsătorește-te și bucură-te de viața ta. Eu voi face că viață ta să dureze 20 de ani.” Omul a spus: „Cum? Doar 20 de ani? Să-ți spun ce… voi lua cei 20 de ani ai mei și cei 40 de ani de la vacă, cei 10 de la maimuța și încă 10 de la câine… împreună vor fi 80 de ani.”

Dumnezeu a răspuns: „Bine, așa facem…”

Așadar, primii 20 de ani îi vom petrece mâncând, dormind, jucându-ne și bucurându-ne de viață. Următorii 40 de ani sunt pentru a munci în soare pentru a ne sprijini familia; în următorii 10 ani vom face trucuri de maimuță pentru a ne distra nepoții.. iar ultimii 10 ani vom sta pe veranda casei și vom „lătra” la toată lumea.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *