Femeilor le este în permanență amintit cine ar trebuie să fie. Se spune că, dacă nu se potrivesc cu o anumită idee de feminitate, au eșuat. E adevărat că există lucruri pe care fiecare femeie trebuie să le aibă în viața ei, dar nu sunt cele despre care vorbește societatea.

Nu este vorba de aspect sau despre a fi cine vrea lumea să fii.

Acestea sunt „lucrurile” pe care trebuie să le posede fiecare femeie…

Un sentiment de sine

În viață, cele mai importante posesiuni pe care le ai sunt identitatea și valoarea de sine. Acestea sunt lucruri pe care nimeni nu ar trebui să le poată lua de la tine.

PUBLICITATE

Nu contează cine ești sau cine vrei să fii. Fiecare femeie de pe acest pământ ar trebui să aibă dreptul de a alege persoana pe care o dorește. Ele ar trebui să aibă libertatea de a se exprima!

Oamenii pe care îi iubesc

Oamenii sunt creaturi, în mod natural, sociale. Fără conexiuni cu alte persoane, putem deveni deprimați sau anxioși. A avea oameni în jurul tău, care să te sprijine, este un dar pe care ar trebui să-l acceptăm.

Fiecare femeie ar trebui să se simtă iubită.

PUBLICITATE
Bunătate

Toți avem zile rele. Uneori, aceste zile proaste ne pot face să îi rănim pe alții. Bunătatea este o virtute de care avem nevoie.

Amintiri fericite

Când ne vine ceasul, și ne uităm înapoi la viața noastră, vrem cu toții să avem ceva minunat de care să ne amintim.

Fiecare femeie ar trebui să aibă suficiente amintiri uimitoare pentru a depăși momentele rele din viață.

PUBLICITATE
Putere

Nu trebuie să fie vorba despre forța fizică, puterea mentală este mult mai importantă. Cu toate acestea, nu este ceva cu care ne-am născut, este ceva pe care noi îl putem învăța și îmbunătăți.

Încredere

Lumea ne poate doborî și ne poate spune că suntem fără valoare. Ascultarea vocii care spune că nu ești suficient de bună va aduce numai tristețe și disperare în viața ta. Nimeni nu ar trebui să asculte vreodată vocea aceea.

O șansă la relaxare

Provocarea de a depăși fiecare zi poate fi obositoare. Putem deveni cu ușurință drenate mental și fizic dacă lucrăm în mod constant fără pauză. Capacitatea de odihnă este foarte importantă pentru sănătatea noastră.

PUBLICITATE

Fiecare femeie are nevoie de ceva care să îi permită să se relaxeze. Fie un loc în natură, o carte, un hobby sau o persoană dragă. Chiar dacă este doar pentru câteva minute, fiecare femeie merită o pauză.

O alegere

Pentru că ești femeie, oamenii își vor forța gândirea asupra ta, limitele lor asupra ta. Ei îți vor spune cum să te îmbrăci, cum să te comporți, cu cine te poți întâlni și unde poți merge. Nu trăi în umbra judecății oamenilor. Fă-ți propriile alegeri, în lumina înțelepciunii.

PUBLICITATE

– Amitabh Bachchan


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *