Cum pregătește Sophia Loren un minunat Tiramisu?

V-ați săturat de rețetele clasice și vă doriți să mâncați ceva bun? Vă prezentăm câteva dintre rețele cele mai gustoase ale unor mari vedete. Sunt senzaționale!

Cum se prepară

Pentru a prepara celebrul Tiramisu aveți nevoie de 3 ouă, 5 linguri cu zahăr, 180 g mascarpone, 1 pachet cu pișcoturi, 240 ml lichior de portocale, 240 ml espresso, 60 g ciocolată neagră, 50 g cacao. Mod de preparare: separați ouăle și bateți bine gălbenușurile cu zahărul, apoi albușurile până se transformă într-o spumă tare. Combinați crema de mascarpone cu gălbenușurile, apoi adăugați albușurile. Amestecați cafeaua cu lichiorul, puneți pișcoturile în compoziție pentru a le însiropa, apoi puneți pe un platou. peste pișcoturi așezați crema, radeți ciocolată și puneți jumătate din cantitatea de cacao. Continuați până ce la suprafață rămân pișcoturi acoperite cu cremă. Ornați cu cacao și puneți la frigider.

Cremă de ciocolată și castane, rețeta delicioasă a Laurei Cosoi

Un alt preparat delicios îi aparține Laurei Cosoi și este vorba de cremă de ciocolată și castanet. Pentru prepararea acestuia, aveți nevoie de 250 g ciocolată neagră, 60 ml rom, 25 g unt, 2 ouă, frișcă, 250 g piure de castane. Rupeți ciocolata bucățele și puneți la topit, alături de rom. Adăugați unt și amestecați până se topește. Cu mixerul, încorporați gălbenușurile și piureul de castane. Bateți albușurile spumă și încorporați în crema de castane, apoi adăugați frișca și mixați. Puneți preparatul în pahare și introduceți la frigider cu o jumătate de oră înainte de a servi.

Felicia Iederă


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *